STOMAZORG ARRANGEMENT

ZODAT U NA UW VERBLIJF MET MEER ZELFVERTROUWEN, KENNIS & ERVARING NAAR HUIS GAAT! 

Wordt u binnenkort geopereerd en krijgt u een stoma? U vindt het vast fijn om na de operatie extra begeleiding te krijgen in het leren omgaan en verzorgen van uw stoma.

  Kennis & leren omgaan met materialen

  24/7 de mogelijkheid om hulp te vragen

  Luxe verblijf in een prachtig 4 sterren hotel

  Op basis van vol pension (incl. alle maaltijden)

  Graag uw partner meenemen?
Voor een kleine meerprijs is dit mogelijk.

5 daags arrangement   €750 (i.p.v. €875)

U heeft mogelijk recht op een vergoeding uit het aanvullend pakket van uw zorgverzekering. Bel aub uw verzekeraar om dit na te vragen.

RESERVERINGSFORMULIER
DOWNLOAD DE BROCHURE

Het zorg en behandelteam van Zorghotel Merlinde bestaat uit gecertificeerde verzorgenden en verpleegkundigen en zijn 24/7 voor u beschikbaar. Bovendien werken we nauw samen met de stoma verpleegkundige.

Uw kamer is voorzien van een alarm oproepsysteem waarmee u ten aller tijde de zorg om hulp kunt vragen. Samen met het team bepaalt u de beste aanpak voor uw herstel. U heeft hierbij zelf de regie.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Genoemde prijs is voor 4 nachten en 5 dagen.
Check in vanaf 10.30 uur en check out tot 20.00 uur.
Op basis van logies, ontbijt, lunch en diner.
Er kan een 2e persoon bij u verblijven voor €62,00 per dag in een tweepersoonskamer, op basis van vol pension.
Non-Alcoholisch drankenarrangement optioneel bij te boeken voor €9,75 per dag.
Kortingen en/of acties zijn niet toepasbaar op de arrangementsprijs.

Om gebruik te kunnen maken van het Stomazorg arrangement dient er een volledig ingevuld reserveringsformulier opgestuurd te worden. Deze kunt u downloaden van de webpagina en insturen via de post of per mail. Een reservering kan pas definitief gemaakt worden nadat er geverifieerd is of het zorgteam de juiste zorg kan bieden. De zorgaanvraag zal telefonisch met u doorgenomen worden door de zorgbemiddelaar van Surplus of de zorgcoördinator van het hotel. Bij een positieve beoordeling ontvangt u van Hotel Merlinde een officiële bevestiging van de reservering.

Voor iedere reservering gelden onze standaard verblijfs-, leverings-en annuleringsvoorwaarden, deze kunt u hier nalezen.

BEKIJK HET ZORGHOTEL