ONTDEK ONS TEAM VAN BEHANDELAARS

HEEFT U NOOD AAN EXTRA ONDERSTEUNING?
DAN KAN EEN VAN ONZE BEHANDELAARS U VAST VERDER HELPEN

Verpleegkundigen & Zorgteam
Verpleegkundigen & Zorgteam
Zorghotel Merlinde werkt met een team van gecertficeerde verzorgenden en verpleegkundigen. Het grote verschil met thuishulp is dat wanneer u een zorgvraag heeft, u in Zorghotel Merlinde 24 uur per dag een beroep kunt doen op ons zorgteam. Hierdoor kunt u zich in een veilige omgeving volledig focussen op uw herstel.
Hotelteam
Hotelteam
Zorghotel Merlinde heeft ervoor gekozen om te werken met specialisten op het gebied van gastheerschap, keuken, receptie en schoonmaak. Ons jonge en enthousiaste hotelteam hebben bijna allemaal een hospitality opleiding afgerond. Met ieder zijn eigen specialisme zetten zij zich op een professionele wijze volledig in om u te ontzorgen.
Aangepast dieet
Aangepast dieet
Mocht u speciale dieetwensen hebben (denk aan aangepaste maaltijden voor bv. diabetes of glutenallergie) dan kunt u deze te allen tijde doorgeven waardoor de koks ook voor u verrassende en bijzondere gerechten kunnen maken. De chef-kok en zijn team zorgen dat u niets tekort komt bij Zorghotel Merlinde.

Medicatie en huisarts:

  • Indien u medicatie neemt, gelieve deze dan zelf mee te nemen, alsook een aftekenlijst van de apotheek. Wij kunnen zelf geen medicatie voorschrijven.
  • Zorghotel Merlinde beschikt niet over een interne huisarts, dus neem aub de gegevens van uw eigen huisarts mee. Uiteraard is het mogelijk om in geval van nood of indien u van ver reist, de lokale spoedarts te contacteren.
Behandelcentrum
Behandelcentrum
Indien u behoefte heeft aan gespecialiseerde eerstelijnsbehandelingen, zoals bv. de fysiotherapeut, de ergotherapeut, de diëtiste de logopedist of GZ psycholoog, kan u met of zonder verwijzing hiervan gebruik maken, zowel tijdens uw verblijf als erna. De behandelingen gebeuren op uw kamer of in het behandelcentrum binnen Hotel Merlinde.

Tarieven behandelcentrum:

U kunt al deze vormen van therapie in het eerstelijns behandelcentrum afnemen, maar dit zit niet inclusief in het overnachtingstarief van het hotel. U kunt via diverse wegen een vergoeding krijgen voor behandeling. Soms is dit opgenomen in een ELV of GRZ indicatie, maar uw huisarts kan u ook een indicatie hebben voorgeschreven. Wij bekijken graag voor u of u in aanmerking komt voor een vergoeding en hoeveel deze bedraagt. Aarzel niet ons vrijblijvend te contacteren +31 (0) 76 751 3000.