OVERNAME MANTELZORG2018-11-07T18:15:45+00:00

TIJDELIJKE OVERNAME MANTELZORG

ONS ZORGHOTEL NEEMT DE MANTELZORG GRAAG OVER

Een mantelzorger staat dag en nacht voor een ander paraat. Vindt u het hoog tijd dat uw steun en toeverlaat die u zo trouw mantelzorg verleent ook eens in de watten gelegd wordt? Zorghotel Merlinde kan de mantelzorg tijdelijk overnemen, zodat de mantelzorger even kan ontspannen. Zo zou u zelfstandig in het hotel kunnen verblijven en kan uw mantelzorger ook even ontspannen.

Bent u zelf mantelzorger en op zoek naar een mogelijkheid om de mantelzorg tijdelijk over te dragen, zodat u zelf even op kunt laden? Zou het niet heerlijk zijn als die zorg even uit handen genomen wordt, zodat u ook weer een keer tijd heeft voor uzelf of uw eigen familie. Hotel Merlinde biedt de mogelijkheid aan mantelzorgers om tijdelijke overname van de mantelzorg goed verzorgd te realiseren.

Om de zorgoverdracht zo goed mogelijk te regelen, vertelt u in een intakegesprek vooral welke specifieke zorg en voorzieningen u verlangt. Wij vertalen dat naar een persoonlijk ontzorgplan. Ons eerstelijns behandelteam van Zorghotel Merlinde bestaat uit deskundigen van verschillende vakgebieden zoals de fysiotherapeut, verpleegkundigen en volledig gecertificeerde verzorgenden, deze staan 24/7 voor u klaar.

Download MANTELZORG RESERVERINGSFORMULIER
Zorghotel Merlinde Breda
Zorghotel Mantelzorg - Hotel Merlinde

MANTELZORG WEEKEND ARRANGEMENT

  • 3 NACHTEN VOOR DE PRIJS VAN 2!
  • 3 x ONTBIJTBUFFET
  • COMFORTABELE HOTELKAMER

MANTELZORG MIDWEEK ARRANGEMENT

  • 20€ KORTING PER NACHT!
  • 4 X ONTBIJTBUFFET & DRIEGANGEN MENU
  • COMFORTABELE HOTELKAMER
TERUG NAAR HOOFDPAGINA ZORGHOTEL