TIJDELIJKE OVERNAME MANTELZORG

ONS ZORGHOTEL NEEMT DE MANTELZORG GRAAG OVER

Een mantelzorger staat dag en nacht voor een ander paraat. Vindt u het hoog tijd dat uw steun en toeverlaat die u zo trouw mantelzorg verleent ook eens in de watten gelegd wordt? Zorghotel Merlinde kan de mantelzorg tijdelijk overnemen, zodat de mantelzorger even kan ontspannen. Zo zou u zelfstandig in het hotel kunnen verblijven en kan uw mantelzorger ook even ontspannen.

Bent u zelf mantelzorger en op zoek naar een mogelijkheid om de mantelzorg tijdelijk over te dragen, zodat u zelf even op kunt laden? Zou het niet heerlijk zijn als die zorg even uit handen genomen wordt, zodat u ook weer een keer tijd heeft voor uzelf of uw eigen familie. Hotel Merlinde biedt de mogelijkheid aan mantelzorgers om tijdelijke overname van de mantelzorg goed verzorgd te realiseren.

Om de zorgoverdracht zo goed mogelijk te regelen, vertelt u in een intakegesprek vooral welke specifieke zorg en voorzieningen u verlangt. Wij vertalen dat naar een persoonlijk ontzorgplan. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie: 076 751 3000

RESERVERINGSFORMULIER
Hotel Merlinde

Inclusief spa & sauna

Wandeling Kloostertuin

Verwenpakket

MANTELZORG WEEKEND ARRANGEMENT

56,00
  • 3 NACHTEN VOOR DE PRIJS VAN 2!
  • 3 x ONTBIJTBUFFET
  • PRIJS PER PERSOON – PER NACHT
  • VANAF 2 PERSONEN

MANTELZORG MIDWEEK ARRANGEMENT

99,50
  • 20€ KORTING PER NACHT!
  • 4 X ONTBIJTBUFFET & DRIEGANGEN DINER
  • PRIJS PER PERSOON – PER NACHT
  • VANAF 2 PERSONEN

PERSOONSGEBONDEN BUDGET (PGB)

Het is mogelijk om uw zorg in te kopen op basis van PGB. Houd u er dan wel rekening mee dat u de overnachtingskosten niet uit uw PGB budget mag betalen!

Het is belangrijk te weten via welke financieringsstroom u het PGB budget inkoopt; heeft u een indicatie uit de WLZ (Wet Langdurige Zorg) of ontvangt u zorg vanuit de ZVW (Zorgverzekeringswet)? Voor meer informatie omtrent PGB mag u contact opnemen met de klantenservice van Surplus: 076 20 82 200 of via email op klantenservice@surplus.nl
Surplus, partner van Zorghotel Merlinde, is een Zorg in Natura aanbieder en heeft een contract met het zorgkantoor waardoor zij rechtstreeks kunnen declareren. Juist omdat wij onze tijd het liefst aan uw zorg besteden adviseren wij u dan ook hier gebruik van te maken. Daarnaast bespaart dit ook u als PGB houder een hoop administratieve werkzaamheden. PGB-WLZ: Heeft u PGB vanuit de WLZ dan is het mogelijk om het budget gedeeltelijk in PGB en gedeeltelijk in Zorg In Natura af te nemen. Ook wanneer u het budget momenteel 100% in PGB heeft verzilverd!

BEKIJK HET ZORGHOTEL