OP KRACHT KOMEN2018-11-07T18:36:57+00:00

EVEN OP ADEM KOMEN

EEN GEZELLIG VERBLIJF IN BREDA AANGEPAST AAN SENIOREN

De hedendaagse zorg is voornamelijk gericht op fysiek herstel. Daarbij is er weinig aandacht voor de emotionele kant van herstel en de weldaad van lichaam en geest. Vaak zijn we druk met alles wat om ons heen gebeurd, maar staan we niet lang stil bij onze eigen gevoelens. Steeds meer mensen hebben last van stress, een burn-out of behoefte aan een momentje voor jezelf, ook na een lichamelijk herstel. Wees eerlijk naar jezelf toe en gun jezelf dit. Het is niet alleen verwennerij, maar ook noodzakelijk om op tijd te kiezen voor jezelf. Onze comfortabele en rustgevende omgeving gecombineerd met onze wellness diensten geven u de tijd en ruimte om weer écht op kracht te komen.

Bent u al helemaal weer op krachten, maar wenst u simpelweg een gezellig verblijf in Breda te boeken? Kom tot rust in Hotel Merlinde met een mooi boek bij het haardvuur of een goed gesprek in de salon. Krijg een zomers kleurtje op onze patio of van de zonnebank. Geniet van de warme ambiance en laat u verwennen door onze heerlijke keuken.

Eten als beste medicijn!
Gezond eten is de basis voor een gezond leven. Wij besteden in Zorghotel Merlinde dan ook veel aandacht aan het eten. Dagelijks serveren wij in ons sfeervolle restaurant een uitgebreid ontbijt-en lunchbuffet. Gerechten die voldoen aan verschillende diëten zijn onze specialiteit. Onze bediening zorgt ervoor dat u niets te kort komt. U hoeft zich even geen zorgen te maken over de boodschappen, het bereiden van maaltijden en natuurlijk de afwas. Zo kunt u echt even op kracht komen. Uw visite is natuurlijk ook van harte welkom in ons restaurant!

Download het reserveringsformulier
Zorghotel Merlinde Breda
Restaurant Hotel Merlinde
TERUG NAAR HOOFDPAGINA ZORGHOTEL