ZORGHOTEL2019-09-30T16:49:20+02:00

ZORGHOTEL MERLINDE BREDA

WELKOM IN HET HOTEL DAT ZORG DRAAGT

Zorghotel Merlinde biedt u de mogelijkheid om in alle rust, comfort en in een veilige omgeving te verblijven.  Door ons unieke concept kunnen gasten genieten in een echte hotelambiance zonder geconfronteerd te worden met een ‘zorguitstraling’. Deze prettige en hartverwarmende omgeving draagt zichtbaar bij aan een bijzonder verblijf voor iedereen. Waar veel klassieke zorghotels zich volledig op zorg concentreren, kiest u met Zorghotel Merlinde voor een nieuwe standaard. Bij ons bent u geen patient, maar een gast. Ons hotel beschikt over 24/7 professionele zorgverlening en een behandelcentrum dat zorg draagt voor al uw noodzakelijke behandelingen en therapieën.

Venuez award
DOWNLOAD GRATIS DE BROCHURE

ALS TUSSENSTAP NAAR HUIS

HERSTEL EN REVALIDATIE

In het zorgklimaat van vandaag verlaat u snel het ziekenhuis. Maar bent u daar zelf ook klaar voor? Heeft u thuis voldoende begeleiding en voorzieningen? In Zorghotel Merlinde bent u nog dezelfde dag welkom. Ons hotel beschikt over 24/7 professionele zorgverlening en een behandelcentrum, ook met een ELV indicatie kunt u bij ons van alle luxe genieten!

HET BEHANDELCENTRUM

ORTHOPEDIE, STOMAZORG, DIABETES, MANTELZORG

ZORGARRANGEMENTEN

Draag uw zorgen aan ons over. Ontspan in onze wellness en laat u verwennen door onze uitstekende keuken. Uiteraard is ook uw partner of mantelzorger welkom, even geen ‘zorgen over zorg’, maar samen ontspannen en genieten. Bovendien heeft u mogelijk recht op een vergoeding uit het aanvullend pakket van uw zorgverzekering.

DE ARRANGEMENTEN

BREDA VOELT ALS VAKANTIE

VAKANTIE SENIOREN

Liever actiever? Maak gebruik van onze fitness, bezoek ons historische stadshart of geniet van een wandeling of fietstocht door de schitterende natuur die Breda omringt.  Zoekt u gewoon een toegankelijk hotel met veel comfort, aangepaste kamers, en de zekerheid van zorg op de achtergrond? Ook dan bent u van harte welkom in Hotel Merlinde.

BEKIJK DE KAMERS

EEN ZORGHOTEL DIENT ALS EEN BRUG TUSSEN ZIEKENHUIS EN THUIS

UW LUXEVERBLIJF BIJ ZORGHOTEL MERLINDE OMVAT

SFEERIMPRESSIE

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe snel kan ik bij jullie terecht?2019-05-07T12:39:57+02:00

Meestal is een opname binnen de 24 uren mogelijk. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie 076 751 3000

Kan ik direct starten met fysiotherapie?2019-05-07T12:40:02+02:00

Op maandag t/m vrijdag is er een fysiotherapeut aanwezig om het behandelplan met u af te stemmen en eventueel direct met u aan de slag te gaan.

Kan ik bij jullie terecht voor stomazorg?2019-05-07T12:40:07+02:00

Als je voor het eerst stomamateriaal gaat gebruiken kan dit vragen oproepen. Bij Zorghotel Merlinde bieden we zowel advies als de nodige verzorging van uw stoma. Zo kan u na enkele dagen thuis zelfverzekerd uw stoma verzorgen.

Kan iemand met dementie in het zorghotel verblijven?2019-05-07T12:40:12+02:00

Helaas kunnen we gasten met een vergevorderd stadium van dementie niet de veilige omgeving bieden die zij nodig hebben. Wij verwijzen u wel graag door naar andere instanties.

Zijn er bezoektijden voor het zorghotel?2019-05-07T12:40:18+02:00

Nee, er zijn geen bezoektijden voor het zorghotel. Bezoekers zijn altijd welkom!

Wat als ik maar budget heb voor een ELV verblijf van (bijvoorbeeld) 10 dagen?2019-05-07T12:40:27+02:00

Het is uiteraard belangrijk dat u goed inzicht heeft of u een verblijf op basis van ELV kunt bekostigen binnen Zorghotel Merlinde. Mocht uw gezondheid het niet toestaan dat u na 10 dagen weer naar huis kunt, kunnen wij voor u binnen onze moederorganisatie Surplus (locatie Elisabeth) op zoek gaan naar een vervolgopname plaats.

Mag ik ervoor kiezen om de ELV indicatie niet te verzilveren/gebruiken omdat ik via mijn aanvullende pakket een grotere vergoeding krijg voor de verblijfskosten?2019-05-07T12:40:33+02:00

Ja, dit mag. U kunt dit bespreken met het team zorgbemiddeling van Surplus of de coördinerend verpleegkundige van het zorgteam die uw zorgaanvraag beoordeelt voorafgaand aan het maken van de definitieve reservering bij Zorghotel Merlinde. Als u hen meldt dat u vanuit uw aanvullend pakket een ruime vergoeding krijgt, kunnen zij onderzoeken of zij voor u een wijkverplegingsindicatie kunnen afgeven. 

Mag ik o.b.v. van een ELV indicatie bij Merlinde verblijven én mijn verblijfskosten à €145,- per dag laten vergoeden vanuit mijn aanvullend pakket?2019-05-07T12:40:37+02:00

Helaas is dit niet toegestaan bij en door uw zorgverzekeraar. U zou dan namelijk op twee vlakken (basis- en aanvullend) verblijfskosten declareren. 

HOE BEKOSTIGT U EEN VERBLIJF BINNEN ZORGHOTEL MERLINDE?

KEUZE UIT TWEE FORMULES

Particulier verblijf met mogelijke vergoeding uit het aanvullend pakket van uw verzekeraar

175€/dag volpension incl. 24u zorg

  • U krijgt uw zorgkosten volledig vergoed uit het basispakket van uw zorgverzekering op basis van wijkverpleging, wij regelen dit voor u.
  • De verblijfkosten à €175,- per dag komen voor uw eigen rekening. U heeft mogelijk recht op een vergoeding uit het aanvullend pakket van uw zorgverzekering. Bel aub uw verzekeraar om dit na te vragen of klik hier om online te bekijken.

Verblijf binnen Zorghotel Merlinde
bij doorverwijzing huisarts (ELV indicatie)

145€/dag volpension incl. 24u zorg

  • U krijgt uw zorgkosten volledig vergoedt uit het basispakket van uw zorgverzekering, wij regelen dit voor u.
  • Met de doorverwijzing van uw huisarts krijgt u een korting van €30,- op het dagtarief, de verblijfskosten komen dan uit op €145,- per dag. Wij declareren dit op de achtergrond voor u.

ZORGHOTEL MERLINDE

PARTNERS & CERTIFICATEN