ZORGHOTEL2019-10-22T13:14:11+02:00

ZORGHOTEL MERLINDE BREDA

WELKOM IN HET HOTEL DAT ZORG DRAAGT

Zorghotel Merlinde biedt u de mogelijkheid om in alle rust, comfort en in een veilige omgeving te verblijven.  Door ons unieke concept kunnen gasten genieten in een echte hotelambiance zonder geconfronteerd te worden met een ‘zorguitstraling’. Deze prettige en hartverwarmende omgeving draagt zichtbaar bij aan een bijzonder verblijf voor iedereen. Waar veel klassieke zorghotels zich volledig op zorg concentreren, kiest u met Zorghotel Merlinde voor een nieuwe standaard. Bij ons bent u geen patient, maar een gast. Ons hotel beschikt over 24/7 professionele zorgverlening en een behandelcentrum dat zorg draagt voor al uw noodzakelijke behandelingen en therapieën.

Venuez award
DOWNLOAD GRATIS DE BROCHURE

ALS TUSSENSTAP NAAR HUIS

HERSTEL EN REVALIDATIE

In het zorgklimaat van vandaag verlaat u snel het ziekenhuis. Maar bent u daar zelf ook klaar voor? Heeft u thuis voldoende begeleiding en voorzieningen? In Zorghotel Merlinde bent u nog dezelfde dag welkom. Ons hotel beschikt over 24/7 professionele zorgverlening. Het grote verschil met thuishulp is dat wanneer u een zorgvraag heeft, u in Zorghotel Merlinde 24 uur per dag een beroep kunt doen op ons team van gecertficeerde verzorgenden en verpleegkundigen. Hierdoor kunt u zich in een veilige omgeving volledig focussen op uw herstel. Indien u behoefte heeft aan gespecialiseerde eerstelijnsbehandelingen, zoals bv. de fysiotherapeut, de ergotherapeut, de diëtiste de logopedist of GZ psycholoog, kan u met of zonder verwijzing hiervan gebruik maken.

Hotel Merlinde

ALLE HULPMIDDELEN ZIJN BESCHIKBAAR

ZORGKAMERS

Alle kamers zijn aangepast voor mindervalide gasten of gasten met een zorgvraag. Alle voorzieningen en hulpmiddelen zijn beschikbaar, Zorghotel Merlinde rust uw kamer op maat uit met de voorzieningen die u wenst. Denk aan een bedpapagaai, ontbijttafel, douchestoel of toiletbeugels. Bij Zorghotel Merlinde in Breda krijgt u standaard een zorggeschikt hotelbed, een ruime badkamer met föhn en verzorgingsproducten, comfortabele fauteuils, draadloos internet, een flatscreentelevisie, waterkoker, koffie- en theefaciliteiten, gastenkoelkast, kluis en een centraal oproepsysteem voor zorg.

Zorghotel

DIABETES, MANTELZORG, COPD, STOMAZORG, ONCOLOGIE

ZORGARRANGEMENTEN

Wil u in alle rust en volledig ontzorgd aansterken tijdens of na uw behandeling, dan staat het zorgteam van Zorghotel Merlinde voor u klaar. Draag uw zorgen aan ons over. Ontspan in onze wellness en laat u verwennen door onze uitstekende keuken. Uiteraard is ook uw partner of mantelzorger welkom, even geen ‘zorgen over zorg’, maar samen ontspannen en genieten. Bovendien bieden we ook zorgarrangementen aan, bekijk ze door op onderstaande knop te klikken.

ZORG ARRANGEMENTEN
Zorghotel Mantelzorg

EEN ZORGHOTEL DIENT ALS EEN BRUG TUSSEN ZIEKENHUIS EN THUIS

UW LUXEVERBLIJF BIJ ZORGHOTEL MERLINDE OMVAT

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe snel kan ik bij jullie terecht?2019-05-07T12:39:57+02:00

Meestal is een opname binnen de 24 uren mogelijk. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie 076 751 3000

Kan ik direct starten met fysiotherapie?2019-05-07T12:40:02+02:00

Op maandag t/m vrijdag is er een fysiotherapeut aanwezig om het behandelplan met u af te stemmen en eventueel direct met u aan de slag te gaan.

Kan ik bij jullie terecht voor stomazorg?2019-05-07T12:40:07+02:00

Als je voor het eerst stomamateriaal gaat gebruiken kan dit vragen oproepen. Bij Zorghotel Merlinde bieden we zowel advies als de nodige verzorging van uw stoma. Zo kan u na enkele dagen thuis zelfverzekerd uw stoma verzorgen.

Kan iemand met dementie in het zorghotel verblijven?2019-05-07T12:40:12+02:00

Helaas kunnen we gasten met een vergevorderd stadium van dementie niet de veilige omgeving bieden die zij nodig hebben. Wij verwijzen u wel graag door naar andere instanties.

Zijn er bezoektijden voor het zorghotel?2019-05-07T12:40:18+02:00

Nee, er zijn geen bezoektijden voor het zorghotel. Bezoekers zijn altijd welkom!

HOE BEKOSTIGT U EEN VERBLIJF BINNEN ZORGHOTEL MERLINDE?

MAKKELIJK!

175€/dag volpension incl. 24u zorg

  • U krijgt uw zorgkosten volledig vergoed uit het basispakket van uw zorgverzekering op basis van wijkverpleging, wij regelen dit voor u.
  • De verblijfkosten à €175,- per dag komen voor uw eigen rekening. U heeft mogelijk recht op een vergoeding uit het aanvullend pakket van uw zorgverzekering. Bel aub uw verzekeraar om dit na te vragen of klik hier om online te bekijken.

ZORGHOTEL MERLINDE

PARTNERS & CERTIFICATEN

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND