INDOOR FOTOSHOOT LOCATIE BREDA

CREËER MAGISCHE FOTO’S IN EEN KLASSIEK INDOOR DECOR

Als u een karakteristieke indoor fotoshoot locatie zoekt, bent u bij Hotel Merlinde Breda aan het juiste adres. In Nederland moet je altijd rekening houden met het weer, wat maakt dat een buiten fotoshoot niet altijd is weggelegd. Het historische pand uit 1883 met meerdere luxe salons is dan ook uitermate geschikt voor het maken van stijlvolle indoor foto’s. De ruimtes zijn volledig afsluitbaar, zodat discretie verzekerd is en u kan ook genieten van een lekker hapje of drankje in het restaurant of gezellige patio.
Ook voor fotoshoot workshops bent u welkom in Hotel Merlinde. Zo hebben we voor ons personeel zélf ook een leuke workshop fotografie georganiseerd  op het domein. Bent u benieuwd naar de foto’s? Klik hier om de blogpost te bekijken. 
Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren voor meer informatie:  +31 (0) 76 751 3000 of per email info@hotelmerlinde.nl
Fotoshoot Hotel Merlinde
BEKIJK OF RESERVEER EEN ZAAL

BANKET ARRANGEMENTEN

Buiten het ruim assortiment aan salons om rustig aan uw fotoshoot te werken, zorgen wij ook graag voor alle extra’s om uw verblijf tot een succes te maken. Denk aan luncharrangementen, hapjes en drankjes of hotelovernachtingen. Bekijk het volledige aanbod arrangementen door hieronder te klikken.

BEKIJK DE ARRANGEMENTEN

FACILITEITEN

  • Diverse banket opties

  • Gezellige bar en terras

  • Gratis Wifi

  • Gratis parkeergelegenheid

ONZE SALONS

TERUG NAAR HOOFDPAGINA ZAALVERHUUR