SERENE CONDOLEANCE RUIMTE BREDA

WIJ ZORGEN VOOR U IN DEZE MOEILIJKE TIJD

Geachte nabestaanden,

Allereerst willen wij aan u ons medeleven betuigen bij het verlies van uw dierbare. Bij een overlijden komen veel dingen op u af waardoor de verzorging van de begrafenis of crematie. Na een uitvaart is het vaak de gewoonte om in een discrete sfeer de nabestaanden te condoleren en samen met familieleden en vrienden de overledene te herdenken.

Hotel Merlinde is een mooie plek om na de uitvaart na te praten met vrienden en familie en stil te staan bij het afscheid van uw dierbare. Uiteraard is dit ook het moment om even bij te komen met een hapje en drankje. Een goed glas wijn en een bitterbal zijn inmiddels bijna net zo gewoon als een kop koffie met cake. Steeds vaker willen mensen graag dat familie en vrienden na de uitvaart samen het glas heffen. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij vertellen u hier in een persoonlijk gesprek graag meer over.

Hotel Merlinde is een compleet rolstoeltoegankelijk hotel met een voor Nederland compleet nieuw concept. In Merlinde bieden wij in 4 sterren ambiance een plaats van mensen die het tijdelijk wat moeilijker hebben, een handicap hebben of minder valide zijn. Merlinde heeft een echte hotelambiance en onderscheidt zich met haar warme, klassieke uitstraling van de andere accommodaties in Breda. Merlinde beschikt over horecapersoneel dat ervaring heeft met de specifieke wensen van onze doelgroep. Op deze manier kunnen u en uw gasten zorgeloos bij elkaar komen en het verlies van uw dierbare verwerken. In Merlinde is er altijd zorg op de achtergrond (niet zichtbaar) aanwezig.

DINERKAMER

De inrichting is stijlvol klassiek en geschikt voor condoleances tot 25 personen.

Prijs condoleance ruimte €99,00

restaurant Merlinde Breda

DINER- & DAMESSALON

Deze ruimte is geschikt voor condoleances tot 60 personen.

Prijs condoleance ruimte 
€129,-

Zaalverhuur Breda

ELUSE SALON

Deze stijlvolle ruimte leent zich voor condoleances tot 80 gasten.

Prijs condoleance ruimte 
€179,00

Hotel Merlinde
CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND 076 751 3000