Zaalverhuur is op dit moment niet mogelijk in verband
met de nieuwe COVID-maatregelen per 15 oktober 2020.
Voor meer informatie kan u bellen met de receptie
van Hotel Merlinde 076-7513000

ZAALVERHUUR BREDA

VAN VERGADERZAAL TOT PRIVATE DINING

Gelegen in het centrum van Breda, een menukaart op maat, een gezellige sfeer en vijf multifunctionele salons en vergaderruimtes met een capaciteit tot 80 personen, vormen de perfecte locatie voor uw zakelijke en feestelijke evenementen in Breda. Wij verzorgen graag voor u het ontwerp en de uitvoer van zowel bedrijfsevenementen als recepties.
BESCHIKBAARHEID CONTROLEREN
  • Tot 80 personen

  • Gratis parkeergelegenheid

  • Gratis Wifi

  • Vergaderarrangementen

  • Banqueting

Hotel Merlinde

ZAKELIJK – VERGADERINGEN – PRESENTATIES – SEMINARS

Onze specialisten verzorgen graag voor u het ontwerp en de implementatie van bedrijfsevenementen, vergaderingen of seminars. U kan bij ons terecht voor zowel vergaderzalen als ander zakelijk zaalverhuur in Breda. Bovendien kan u ook genieten van onze uitgebreide vergaderarrangementen.

ZAKELIJK ZAALVERHUUR
Hotel Merlinde

FEESTELIJK – PRIVATE DINING – HIGH TEA – JUBILEA

Onze luxueuze zalen hebben een gezellige intimiteit waar uw gasten graag in zullen vertoeven. Er zijn vele mogelijkheden bij Hotel Merlinde: een heerlijke high tea, familiefeest, babyborrel, bedrijfsfeest, verjaardag en meer. Wij bespreken uitvoerig al uw persoonlijke wensen.

FEESTELIJK ZAALVERHUUR
Hotel Merlinde

CONDOLEANCE – SPIRITUEEL

Na een uitvaart is het vaak de gewoonte om in een discrete sfeer de nabestaanden te condoleren en samen met familieleden en vrienden de overledene te herdenken. Hotel Merlinde is een mooie plek om na de uitvaart na te praten met vrienden en familie en stil te staan bij het afscheid van uw dierbare. Uiteraard is de condoleance ook het moment om even bij te komen met een hapje en drankje.

CONDOLEANCES