Voor professionals

Wanneer naar Zorghotel Merlinde?

  • Herstelzorg
  • Respijtzorg
  • Geriatrische Revalidatie Zorg met specialisatie orthopedie (via Cliëntenservicebureau Stichting Elisabeth)
  • Vakanties met zorg

Komt u voor Herstelzorg?
De verpleegkundige zorg of persoonlijke verzorging na een operatie of behandeling staan in Merlinde centraal. Dit is meestal een verzekerde zorg zonder bijdrage, de wijkverpleegkundige moet daarvoor een indicatie geven. Zorgaanbieder Stichting Elisabeth heeft wijkverpleegkundigen die dit mogen doen voor onze gasten. Het wel of niet toekennen van een indicatie ligt buiten onze aansprakelijkheid. Natuurlijk bieden wij alle ondersteuning bij de aanvraag. Onze tarieven zijn op basis van dagen. Merlinde heeft afspraken met bijna alle zorgverzekeraars, hierdoor kunnen gasten met een aanvullende verzekering hun verblijf in Merlinde voor een (groot) deel vergoed krijgen. Benieuwd naar uw vergoeding? Neem dan gerust contact met ons op.

Komt u voor Geriatrische Revalidatie Zorg?

Op de revalidatieafdeling van Merlinde worden hoofdzakelijk cliënten opgenomen die uit het ziekenhuis zijn ontslagen, maar nog niet naar huis kunnen, omdat verdere verpleging en revalidatie nodig is. Uw herstel, dat in het ziekenhuis gestart is, wordt op deze afdeling voortgezet. Daarnaast wordt gekeken naar de hulp, die u nodig hebt wanneer u ons weer verlaat. Het gaat dan over mogelijke hulp van familie en relaties, van Zorg Thuis of deelname aan dagbehandeling. Uw verblijf op de afdeling revalidatie is altijd tijdelijk van aard. Voor meer informatie over behandeling en opname verwijzen wij u graag naar de volgende website: http://www.elisabethbreda.nl/behandeling/
Elisabeth zorg

De zorg wordt 24 uur per dag geleverd door een deskundig en ervaren zorgteam van Merlinde, bestaande uit verzorgenden IG en verpleegkundigen, allen in dienst van stichting Elisabeth, maar volledig inzetbaar en aanwezig in Merlinde.
Beschikbaarheid & Reserveren

In Merlinde kunt u altijd direct de beschikbaarheid controleren.
Ook kunt u reserveren voor uw gasten. Wij nemen altijd nog even contact met u op om de zorgvraag met u door te nemen.

De AGB code van Stichting Elisabeth is: 75751238

Hotel Merlinde in aangesloten bij Stichting Nederlandse Herstellingsoorden en Zorghotels