INFORMATIE VOOR VERWIJZERS

ZORGOPNAME BINNEN HOTEL MERLINDE

Nieuwe cliëntgroepen welkom in Merlinde

Vanaf heden zijn er in Hotel Merlinde meerdere, nieuwe cliëntgroepen welkom. Mocht het met deze cliënten bijvoorbeeld in de thuissituatie niet meer lukken, kunnen zij nu tijdelijk een plekje krijgen in Hotel Merlinde. De voorwaarde voor opname is wel dat deze cliënten COVID-19 negatief zijn.

Uitbreiding doelgroepen

Vanaf nu zijn in hotel Merlinde, naast de reguliere cliënten onder verantwoordelijkheid van de huisarts, ook de volgende doelgroepen welkom: eerstelijns verblijf onder verantwoordelijkheid van de SO, palliatieve zorg en ook ter overbrugging WLZ somatiek- en PG cliënten (in overleg).

Specialist Ouderengeneeskunde

Er wordt een Specialist Ouderengeneeskunde gekoppeld aan de zorg in Hotel Merlinde. De SO neemt tijdelijk het medische beleid van uw cliënt over. Hiermee hopen wij u enigszins te kunnen ontlasten in deze drukke tijd.

Zorgteam

Bij hotel Merlinde is er 24 uur per dag een zorgteam beschikbaar. Het zorghotel beschikt over alle middelen en materialen die nodig zijn om de juiste zorg te kunnen leveren. We zijn er op voorbereid om eventueel op te kunnen schalen wat betreft de zorg die wij kunnen bieden, afhankelijk van het aantal cliënten dat opgenomen gaat worden in hotel Merlinde.

Wilt u uw cliënt aanmelden voor opname bij Merlinde? Dit verloopt via zorgbemiddeling van Surplus.

Zij zijn bereikbaar via zorgbemiddelinq@surplus.nl.
Spreekt u liever persoonlijk met iemand? Bel dan naar 076 – 208 22 00.

page2image50905504

DOWNLOAD ONZE BROCHURE