Op vakantie zonder ‘zorgen over zorg’

Wanneer u afhankelijk bent van mantelzorg, is een vakantie of weekendje weg minder vanzelfsprekend. Het aantal bestemmingen waar zorg en hotelambiance goed samengaan is beperkt. Zou het niet fijn zijn als u er even helemaal tussen uit kunt? Een plek waar ruimte is voor rust en ontspanning. Een plek waar u zich niet voortdurend hoeft aan te passen.

Voor een mantelzorger is het niet anders; Wie voor iemand anders zorgt, kan niet zomaar op vakantie. Dag en nacht staan ze vrijwillig klaar voor een hulpbehoevende partner, ouder, familielid, vriend of kennis. Zou het niet heerlijk zijn als ze even op adem kunnen komen en de zorg even uit handen genomen wordt?

City Trip naar Breda

Kom samen een midweek of weekend naar het Bourgondische Breda, ontdek de rijke historie van de stad of ga cultuur snuiven in een van de vele musea die Breda rijk is. Of wellicht gaat u uitgebreid shoppen in de winkelstraten van het centrum, maar neer strijken op een van de vele terrassen die de binnenstad rijk is blijft ook een prima keuzeoptie.

Hotel Merlinde is gevestigd in een historisch en authentiek pand dat stamt uit de 19e eeuw. Het bevind zich midden in het stadscentrum van Breda op nog geen tien minuten lopen van de grote markt. In totaal beschikt het hotel over 49 kamers, onderverdeel in eenpersoonskamers, tweepersoonskamers en suites.

Alle kamers zijn aangepast voor minder valide gasten en zijn standaard voorzien van een aangepast bad of doucheruimte.

Ontzorgd genieten

Om de (mantel)zorgoverdracht zo goed mogelijk te regelen, wordt er een persoonlijk zorgplan, met welke specifieke zorg en voorzieningen u verlangt, opgesteld. Ons eerstelijns behandelteam bestaat uit deskundigen van verschillende vakgebieden zoals de fysiotherapeut, ergotherapeut, diëtiste, logopedist en praktijkverpleegkundigen. Deze volledig gecertificeerde verpleegkundigen zijn ten tijden van uw verblijf, 24 uur per dag voor u beschikbaar.

Hotel Merlinde in aangesloten bij Stichting Nederlandse Herstellingsoorden en Zorghotels