HOE BEKOSTIGT U EEN VERBLIJF BINNEN ZORGHOTEL MERLINDE?

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

1. U betaalt uw verblijf zelf:
U bent ontslagen uit het ziekenhuis (bijvoorbeeld), maar wilt toch graag iets meer begeleiding/zorg ontvangen om aan te sterken. U kiest ervoor om op particuliere basis een verblijf te boeken bij ZorgHotel Merlinde. In dit geval bestaan er twee soorten kosten:

  • U krijgt uw zorgkosten volledig vergoed uit het basispakket van uw zorgverzekering op basis van wijkverpleging, wij regelen dit voor u.
  • De verblijfkosten à €185,- per dag komen voor uw eigen rekening. Deze verblijfskosten zijn inclusief volpension. U heeft mogelijk recht op een vergoeding uit het aanvullend pakket van uw zorgverzekering. Bel a.u.b. met uw verzekeraar om dit na te vragen of klik hier om online te bekijken.

2. Uw behandelend- of huisarts heeft een Eerstelijns Verblijf indicatie(ELV) voorgeschreven:
Zowel de zorg- als de verblijfskosten worden voor u volledig vergoed vanuit het basispakket van uw zorgverzekering. Wanneer u op basis van een ELV bij Zorghotel Merlinde verblijft krijgt u van ons het basispakket. Of verwen uzelf met het Pluspakket: klik hier.

3. Overige mogelijkheden:
Er bestaan ook mogelijkheden om op basis van een persoonsgebonden budget (PGB) of respijt vanuit de WMO bij ons te verblijven. Neem telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. 076 751 3000.

4. Een aantal aandachtspunten:

  • De zorgdienstverlening binnen Zorghotel Merlinde wordt geleverd door Surplus.
  • Iedere gast die binnen Zorghotel Merlinde wil verblijven en tevens zorg wil afnemen, zal in contact gebracht worden met Zorgbemiddeling Surplus. De afdeling zorgbemiddeling zal uw zorgvraag beoordelen en nagaan of dit passend is binnen Zorghotel Merlinde.
CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND
DOWNLOAD GRATIS DE BROCHURE