Restaurant

Het restaurant van Merlinde is sfeervol en stijlvol ingericht waarin u kunt genieten van dagverse producten en gezonde gerechten. De ambiance in samenwerking met de sfeer en het gastvrije team zorgt ervoor dat u optimaal en culinair kunt genieten. De chef-kok en zijn team zorgen dat u niets tekort komt. Mocht u speciale dieetwensen hebben dan kunt u deze te allen tijde doorgeven waardoor de koks ook voor u verrassende en bijzondere gerechten kunnen maken.

Het ontbijt bestaat uit een uitgebreid buffet waarin kraak verse broodjes en croissantjes, eitjes, hartig en zoet beleg gepresenteerd worden. Voor de lunch kunt u kiezen voor een buffet of a la carte gerechten van onze menukaart. Tijdens het diner kunt u kiezen uit verschillende voor- en nagerechten en is er een dagelijks wisselende dagschotel, klik hier voor onze volledige menukaart.

Met regelmaat worden er speciale evenementen en restaurant acties georganiseerd. Deze kunt u hieronder terugvinden, klik op de banners voor meer informatie.

Ook aan de kleintjes is gedacht in hotel Merlinde. Voor hen is er namelijk een kinderhoek ingericht waar zij zich kunnen uitleven met spelen en tekenen. Hierdoor kunt u zorgeloos genieten terwijl de kinderen zich vermaken in de kinderhoek.

Onze bar nodigt ook uit om gezellig met uw gezelschap te genieten van een goed glas wijn of een biertje van onze tap onder begeleiding van verschillende bittergarnituren. Komt u met een groter gezelschap dan is het leuk om gebruik te maken van de dinerkamer. Deze kamer is een stijlvolle ruimte met een sfeervolle ambiance waardoor u optimaal kunt genieten met uw gezelschap in privé sfeer. Ook beschikt het hotel over andere zalen waar u met uw gezelschap kunt vergaderen en/of kunt eten. Meer informatie over deze mogelijkheden vindt u onder het kopje zaalverhuur.

Hotel Merlinde in aangesloten bij Stichting Nederlandse Herstellingsoorden en Zorghotels