Overname mantelzorg

Een mantelzorger staat dag en nacht voor een ander paraat. Vindt u het hoog tijd dat uw steun en toeverlaat die u zo trouw mantelzorg verleent ook eens in de watten gelegd wordt? Hotel Merlinde kan de mantelzorg tijdelijk overnemen, zodat de mantelzorger even kan ontspannen. Zo zou u zelfstandig in het hotel kunnen verblijven en kan uw mantelzorger ook zijn/haar eigen plan maken.

Bent u zelf mantelzorger en op zoek naar een mogelijkheid om de mantelzorg tijdelijk over te dragen, zodat u zelf even op kunt laden? Zou het niet heerlijk zijn als die zorg even uit handen genomen wordt, zodat u ook weer een keer tijd heeft voor uzelf of uw eigen familie. Hotel Merlinde biedt de mogelijkheid aan mantelzorgers om tijdelijke overname van de mantelzorg goed verzorgd te realiseren.

 • Even op adem komen

  Meneer Dijkstra krijgt mantelzorg van zijn vrouw
  Om haar te ontlasten en om bij te komen, komt
  meneer Dijkstra zo’n 4 keer per jaar naar Merlinde.

 • Lichaam en geest

  Als zijn gezondheid het toelaat
  neemt meneer Dijkstra graag deel
  aan een yoga-sessie om zowel
  lichaam als geest te ontspannen.

 • Echt héél lekker

  Het moment waar meneer Dijkstra elke dag
  naar uit kijkt is het eten. Hij is een liefhebber
  en loopt helemaal weg met de verse gerechten
  van de keuken.

 • Genieten mag

  Hoewel meneer Dijkstra het niet
  makkelijk heeft, vergeet hij ook
  niet om af en toe te genieten.

Volledig ontzorgd

Naast een veilige en stimulerende omgeving zorgt ons zorghotel servicepakket ervoor dat u ook ontzorgd wordt bij zaken waar normaal u of uw omgeving voor zorgt maar waar u nu tijdelijk door ons in ondersteund kan worden, zoals bij het bereiden van de maaltijden, het doen van de afwas, de schoonmaak van uw kamer en hulp bij het jezelf verplaatsen van A naar B.

U verblijft in een comfortabele hotelkamer voorzien van alle gemakken die u mag verwachten van een viersterren hotel. Onze koks serveren dagelijks een vers bereide maaltijd en in onze sfeervolle salons is er voldoende ruimte voor rust en ontspanning terwijl u geniet van een goed boek bij de open haard. Zo voelt uw verblijf aan als een welverdiende vakantie.

Zorgoverdracht

Om de zorgoverdracht zo goed mogelijk te regelen, vertelt u in een intakegesprek vooral welke specifieke zorg en voorzieningen u verlangt. Wij vertalen dat naar een persoonlijk ontzorgplan.

Ons eerstelijns behandelteam van Zorghotel Merlinde bestaat uit deskundigen van verschillende vakgebieden zoals de fysiotherapeut, ergotherapeut, diëtiste, logopedist en praktijkverpleegkundigen. Deze volledig gecertificeerde verpleegkundigen zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag voor u beschikbaar.

Arrangement

Download hier het reserveringsformulier

Bent u op zoek naar een mogelijk om er samen even goed verzorgd tussenuit te gaan? Wij verwijzen u graag naar onze pagina vakantie voor meer informatie en arrangement.

Wilt u meer over de mogelijkheden weten? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag!

Mantelzorg Single-Stay Arrangement

Afhankelijk van de lengte van het verblijft tot wel 15% korting

Overnachting in een comfortabele hotelkamer inclusief uitgebreid ontbijt- en lunchbuffet en 3-gangen diner

Klik hier voor de prijzen en voorwaarden

Hotel Merlinde in aangesloten bij Stichting Nederlandse Herstellingsoorden en Zorghotels