Op kracht komen

De hedendaagse zorg is voornamelijk gericht op fysiek herstel. Daarbij is er weinig aandacht voor de emotionele kant van herstel en de weldaad van lichaam en geest. Dit heeft invloed op uw gezondheid en vitaliteit. Onze comfortabele en rustgevende omgeving gecombineerd met onze Wellness diensten geven u de tijd en ruimte om weer écht op kracht te komen. Want juist als uw gezondheid u even in de steek laat, zijn mentale en fysieke frisheid van groot belang. Want wie lekkerder in zijn vel zit, is veel sneller weer ‘de oude’.

 • Mevr. van Bragt kreeg een heupoperatie

  Ze mocht direct naar huis, maar dat zag ze niet zitten. Om zo snel mogelijk weer de oude te zijn koos ze er voor om op kracht te komen bij Zorghotel Merlinde.

 • Hard werken

  Mevr. van Bragt vond het belangrijk om zo snel mogelijk te herstellen en zette haar beste beentje voor tijdens de fysiotherapie.

 • Heerlijk ontspannen

  Na het harde werk had ze het verdiend
  om lekker te relaxen in de wellness.

 • Goed gezelschap

  Mevr. van Bragt vond het heerlijk om de gezelligheid op te zoeken onder het genot van goed eten en een heerlijk glas wijn in het restaurant.

Rust en ontspanning

Met een mooi boek bij het haardvuur of een goed gesprek in de salon. Krijg een zomers kleurtje op onze patio of van de zonnebank. Geniet van de warme ambiance en laat u verwennen door onze keuken. Versbereide maaltijden zijn namelijk het beste medicijn.

Ontspan in een spabad en op de massagetafel van een uitgebreide lichaamsmassage Of verwent u zichzelf liever met een schoonheidsbehandeling? Juist na een zware tijd in het ziekenhuis is aandacht voor weldaad van lichaam en geest herstelbevorderend.

Maak kennis met onze wellness diensten

Eten als beste medicijn

Gezond eten is de basis voor een gezond leven. Wij besteden in Merlinde dan ook veel aandacht aan het eten. Dagelijks serveren wij in ons sfeervolle restaurant een uitgebreid ontbijt-en lunchbuffet. Ons team van bevlogen koks doet elke dag weer zijn best om u een versbereid diner te presenteren. Gerechten die voldoen aan verschillende diëten zijn onze specialiteit. Mocht u een keer iets niet lusten dan past onze keuken het menu met alle liefde voor u aan. Onze bediening zorgt ervoor dat u niets te kort komt. U hoeft zich even geen zorgen te maken over de boodschappen, het bereiden van maaltijden en natuurlijk de afwas. Zo kunt u echt even op kracht komen.

Uw visite is natuurlijk ook van harte welkom in ons restaurant.

Hoeveel vergoedt uw verzekeraar?

Uw zorg wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Afhankelijk van uw verzekering kunt u ook uw verblijf geheel of gedeeltelijk vergoed krijgen. Ook heeft u recht op korting als u lid bent van WIK VITAAL. Zo kan uw verblijf op verschillende wijzen worden gefinancierd.

Wilt u precies weten hoeveel uw verzekeraar vergoedt? Gebruik dan onze rekentool om uw vergoeding te berekenen. Klik hier voor de rekentool

Weet u niet precies welk pakket u heeft bij uw verzekeraar, of wilt u hulp bij de berekening? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag!   

Hotel Merlinde in aangesloten bij Stichting Nederlandse Herstellingsoorden en Zorghotels