Kamers

Een prettig verblijf begint met een comfortabele kamer. Of u nu kiest voor een Economy, comfort of superior kamer, alle kamers zijn van alle gemakken voorzien om u een ultiem vakantiegevoel te bezorgen. Het hotel beschikt over 49 kamers onderverdeeld in de verschillende genoemde kamertypen.

Bij hotel Merlinde krijgt u standaard een comfortabel hotelbed, een ruime badkamer met föhn en douche equipment, comfortabele fauteuils, draadloos internet, een flatscreen televisie, waterkoker, koffie- en theefaciliteiten, minibar en een kluis. De superior kamers en enkele comfort kamers zijn extra uitgerust met een bad.

Economy eenpersoonskamer

De Economy Eenpersoonskamers zijn voorzien van een eenpersoonsbed, een eigen badkamer en een zithoek. De kamer is ook uitgerust met koffie- en theefaciliteiten en een flatscreen-tv met kabelzenders. Deze kamers bevinden zich in de vernieuwde vleugel van het hotel. In dit gedeelte van het hotel zijn er kamers voor gasten die behoefte hebben aan zorg.

Economy Tweepersoonskamer

De Economy Tweepersoonskamers met tweepersoonsbed hebben een eigen badkamer en een zithoek. Ook deze kamer is uitgerust met koffie- en theefaciliteiten en een flatscreen-tv met kabelzenders. Deze kamers bevinden zich in de vernieuwde vleugel van het hotel. In dit gedeelte van het hotel zijn er kamers voor gasten die behoefte hebben aan zorg.

Economy tweepersoonskamer met twee aparte bedden

De Economy Tweepersoonskamers met 2 Aparte Bedden hebben een eigen badkamer en een zithoek. De kamer is ook uitgerust met koffie- en theefaciliteiten en een flatscreen-tv met kabelzenders. Deze kamers bevinden zich in de vernieuwde vleugel van het hotel. In dit gedeelte van het hotel zijn er kamers voor gasten die behoefte hebben aan zorg.

Comfort Tweepersoonskamer

Kamer in het authentieke deel van het gebouw met oude balken uit 1883. De kamer heeft een eigen badkamer, een zithoek, koffie- en theefaciliteiten en een flatscreen-tv met kabelzenders.

Superior Tweepersoonskamer

Superior kamer in het authentieke deel van het gebouw met oude balken uit 1883. De kamer heeft een tweepersoonsbed, een eigen badkamer mét bad, een zithoek, koffie- en theefaciliteiten en een flatscreen-tv met kabelzenders.

Bent u zorgbehoevend of revaliderend?

Dan kunnen wij de kamer aanpassen geheel op maat. Enkele voorbeelden zijn om een bedpapagaai, douchestoel of toiletbeugels te plaatsen in de kamer.De zorgkamers zijn voorzien van een brede doorgang, een ruime douche en een schuifdeur waardoor de kamers gemakkelijk toegankelijk zijn voor (tijdelijk) minder valide gasten. Alle zorgkamers zijn uitgerust met een centraal oproepsysteem voor de zorg, hierdoor is de zorg gemakkelijk te bereiken.

Wij zorgen er graag voor dat u een zo aangenaam en comfortabel mogelijk verblijf heeft. Voor meer informatie voor een verblijf met zorg, verwijzen wij u graag naar de volgende link: http://www.zorghotelbreda.nl/

Hotel Merlinde in aangesloten bij Stichting Nederlandse Herstellingsoorden en Zorghotels