Kamers

Een prettig verblijf begint met een comfortabele kamer. Of u nu kiest voor een Economy, Standaard of Deluxe kamer, alle kamers zijn van alle gemakken voorzien om u een ultiem vakantiegevoel te bezorgen. Het hotel beschikt over 49 kamers onderverdeeld in de verschillende kamertypen die hierboven zojuist zijn benoemd.

Bij hotel Merlinde krijgt u standaard een comfortabel hotelbed, een ruime badkamer met föhn en douche equipment, comfortabele fauteuils, draadloos internet, een flatscreen televisie, waterkoker, koffie- en theefaciliteiten, minibar en een kluis. De Deluxe kamers en enkele standaard kamers zijn extra uitgerust met een bad.

Bent u zorgbehoevend of revaliderend?

Dan kunnen wij de kamer aanpassen geheel op maat. Enkele voorbeelden zijn om een bedpapagaai, douchestoel of toiletbeugels te plaatsen in de kamer.De zorgkamers zijn voorzien van een brede doorgang, een ruime douche en een schuifdeur waardoor de kamers gemakkelijk toegankelijk zijn voor (tijdelijk) minder valide gasten. Alle zorgkamers zijn uitgerust met een centraal oproepsysteem voor de zorg, hierdoor is de zorg gemakkelijk te bereiken.

Wij zorgen er graag voor dat u een zo aangenaam en comfortabel mogelijk verblijf heeft. Voor meer informatie voor een verblijf met zorg, verwijzen wij u graag naar de volgende link: http://www.zorghotelbreda.nl/

Hotel Merlinde in aangesloten bij Stichting Nederlandse Herstellingsoorden en Zorghotels