Het hotel

De plek waar u tot rust komt

Hotel Merlinde is een viersterren hotel en is gevestigd in een historisch en authentiek gebouw dat stamt uit de 19e eeuw. Ondanks dat het hotel gelegen is in het centrum van Breda kunt u als gast gratis gebruik maken van de 39 parkeerplaatsen waar wij over beschikken.

Het hotel heeft een uniek concept ontwikkeld waarbij onze focus ook ligt op herstelzorg voor gasten die zojuist geopereerd zijn en in het hotel verblijven om te herstellen waarbij zij de juiste zorg krijgen die zij nodig hebben en verdienen. Om dit herstel te bevorderen is er 24 uur per dag zorg aanwezig voor de gasten, fysiotherapie beschikbaar en een wellness. Tevens wordt er gewerkt met verse en gezonde producten en krijgen de gasten persoonlijke aandacht van ons team. Merlinde kan worden weergeven als een hotel dat zorg draagt, bij ons bent u geen patiënt maar een gast.

Het hotel is een ontmoetingsplaats waar u als gast kunt ontbijten, lunchen, dineren, vergaderen en overnachten met uw gezelschap. Kom genieten in één van de 49 comfortabele en stijlvol ingerichte hotelkamers. Ook heerlijk en gezond eten is belangrijk in hotel Merlinde, de menukaart is dan ook met zorg samengesteld waarin dagverse producten centraal staan

Als team zijn wij er op getraind om u een geweldige beleving te bezorgen door aan uw wensen te voldoen en uw verwachtingen te overtreffen.

Wij verwelkomen u graag in hotel Merlinde.

Hotel Merlinde in aangesloten bij Stichting Nederlandse Herstellingsoorden en Zorghotels