Herstel na operatie

Na een operatie bent u thuis vaak afhankelijk van de vaste tijdstippen van de thuiszorg of een mantelzorger. Of heeft uw huis een trap of een badkamer en is niet geschikt voor deze situatie. Zou het niet heerlijk zijn als u van niemand afhankelijk bent, maar ook alle tijd en ruimte zou hebben om te herstellen?

Zorghotel Merlinde is er volledig op ingericht dat u zorgeloos en onder professionele begeleiding kunt concentreren op uw herstel, zodat u zo snel mogelijk uw oude leven weer kunt oppakken. Bovendien wordt u ook nog eens heerlijk in de watten gelegd. En daarnaast heeft u alle tijd en ruimte om vrienden en familie te ontvangen!

 • Janes werd aan z’n knie geopereerd

  Hij mocht naar huis, maar zijn situatie was hiervoor
  niet geschikt. Janes koos daarom voor Herstellen
  bij Zorghotel Merlinde.

 • Regie in eigen hand

  Samen met de fysiotherapeut koos
  Janes er voor om niet alleen te
  herstellen van z’n knie-operatie,
  maar om ook zijn hele lichaam
  sterker te maken.

 • Elke dag genieten

  Als echte Bourgondiër nodigde Janes
  elke dag mensen uit om samen te
  genieten van de heerlijke gerechten
  in het restaurant.

 • Tot rust komen

  Waar Janes misschien nog het meeste
  van genoot was de rust om eindelijk
  een keer dat boek te lezen waar hij
  voorheen nooit aan toe kwam.

Verblijven in een veilige omgeving

In Merlinde kunt u voor zorginhoudelijke vragen en taken altijd beroep doen op professionele zorgverlening. Onze volledig gecertificeerde verzorgenden zijn zeven dagen per week vierentwintig uur per dag voor u beschikbaar. Ook ‘s nachts is er hulp beschikbaar.

Uw kamer is voorzien van een alarmoproepsysteem en indien nodig kunt deze ook bij u dragen door middel van een polsbandje.

Het zorg en behandelteam van Zorghotel Merlinde bestaat uit deskundigen van verschillende vakgebieden zoals de fysiotherapeut, ergotherapeut, diëtiste, logopedist en praktijkverpleegkundigen.

Samen met het team bepaalt u de beste aanpak voor uw herstel. U heeft hierbij zelf de regie.

Volledig ontzorgd

Naast een veilige en stimulerende herstelomgeving zorgt ons zorghotel servicepakket ervoor dat u ook ontzorgt wordt bij zaken die normaal gesproken voor u gewoon zijn maar waar u nu tijdelijk even hulp bij nodig heeft, zoals bij het bereiden van de maaltijden, het doen van de afwas, de schoonmaak van uw kamer en hulp bij het jezelf verplaatsen van A naar B.

U verblijft in een comfortabele hotelkamer voorzien van alle gemakken die u mag verwachten van een viersterren hotel. Onze koks serveren dagelijkse een versbereide maaltijd en in onze sfeervolle salons is er voldoende ruimte voor rust en ontspanning terwijl u geniet van een goed boek bij de openhaard.

Klik hier voor alles wat u moet weten over uw verblijf in Merlinde.

Hoeveel vergoedt uw verzekeraar?

Uw zorg wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Afhankelijk van uw verzekering kunt u ook uw verblijf geheel of gedeeltelijk vergoed krijgen. Ook heeft u recht op korting als u lid bent van WIK VITAAL. Zo kan uw verblijf op verschillende wijzen worden gefinancierd.

Wilt u precies weten hoeveel uw verzekeraar vergoedt? Gebruik dan onze rekentool om uw vergoeding te berekenen. Klik hier voor de rekentool

Weet u niet precies welk pakket u heeft bij uw verzekeraar, of wilt u hulp bij de berekening? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag!   

Hotel Merlinde in aangesloten bij Stichting Nederlandse Herstellingsoorden en Zorghotels