Faciliteiten

Parkeren

Het hotel beschikt over 40 parkeerplekken waar u als gast gratis gebruik van kunt maken, ondanks dat het hotel in het centrum van Breda gevestigd is. Klik hier om precies te kunnen zien waar u rondom hotel Merlinde gemakkelijk kunt parkeren.

Wellness

De wellness in Merlinde is voorzien van een bubbelbad, infrarood cabine en een zonnebank. Ook kunt u uzelf laten verwennen door onze schoonheidsspecialiste of masseuse. Hierdoor kunt u in hotel Merlinde tot volledige ontspanning komen.

Klik hier voor meer informatie voor de soorten behandelingen en de prijslijst.
Boekingen voor behandelingen en massages uitsluitend op reservering.

Internet

In het gehele hotel heeft u de beschikking over gratis draadloos internet. Tevens beschikt het hotel over een internethoek met diverse computers waar u als gast gratis gebruik van kunt maken.

Patio

Op de binnenplaats van het hotel bevindt zich een stijlvol terras waar u kunt genieten in de loungebanken onder het genot van een kopje koffie of een goed glas wijn.

Salons

Om ervoor te zorgen dat u zich geheel thuis voelt in hotel Merlinde, beschikt het hotel over diverse salons die allemaal een karakteristieke uitstraling kennen. Iedere salon heeft haar eigen thema en uitstraling hierdoor is iedere ruimte uniek!

Om ervoor te zorgen dat u zich geheel thuis voelt in hotel Merlinde, beschikt het hotel over diverse salons die allemaal een karakteristieke uitstraling kennen. Iedere salon heeft haar eigen thema en uitstraling hierdoor is iedere ruimte uniek!

De onderstaande teksten geven een beschrijving weer van de diverse salons.

 • Damessalon

  De damessalon is een prachtige ruimte met een mooie inrichting waarin voornamelijk de dames gezellig kunnen kletsen onder het genot van een kopje koffie. Uiteraard zijn ook de mannen van harte welkom in deze salon. U kunt hier genieten van diverse magazines, kranten en denksportspellen bij de openhaard of het kijken van uw favoriete televisie programma’s.

 • Herensalon

  Als u zich in deze salon bevindt waant u zich in een ouderwets Engelse kamer waarin de heren kunnen genieten van magazines, kranten, een potje schaken en het kijken van uw favoriete televisie programma’s in de comfortabele en grote fauteuils. Ook kunt u in deze ruimte uw beste biljart talenten laten zien of ontwikkelen.

 • Boekensalon

  De naam zegt het al, in deze salon kunt u genieten van het lezen van een goed boek die voor u ter beschikking staan. Doordat wij een gehele verzameling LP platen en speler in ons bezit hebben nodigt onze muziek collectie erg uit om naar te luisteren.

 • Rooksalon

  Doordat het gehele hotel rookvrij is, heeft Merlinde een rooksalon ontwikkeld waardoor rokers niet meer verplicht buiten hoeven te roken. Ideaal voor als het buiten regent!

Hotel Merlinde in aangesloten bij Stichting Nederlandse Herstellingsoorden en Zorghotels