Condoleance

Geachte nabestaanden,

Allereerst willen wij aan u ons medeleven betuigen bij het verlies van uw dierbare. Bij een overlijden komen veel dingen op u af waardoor de verzorging van de begrafenis of crematie. Na een uitvaart is het vaak de gewoonte om in een discrete sfeer de nabestaanden te condoleren en samen met familieleden en vrienden de overledene te herdenken. Hotel Merlinde is een mooie plak om na de uitvaart na te praten met vrienden en familie en stil te staan bij het afscheid van uw dierbare. Uiteraard is dit ook het moment om even bij te komen met een hapje en drankje. Een goed glas wijn en een bitterbal zijn inmiddels bijna net zo gewoon als een kop koffie met cake. Steeds vaker willen mensen graag dat familie en vrienden na de uitvaart samen het glas heffen. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij vertellen u hier in een persoonlijk gesprek graag meer over.

Hotel Merlinde is een compleet rolstoeltoegankelijk hotel met een voor Nederland compleet nieuw concept. In Merlinde bieden wij in 4 sterren ambiance een plaats van mensen die het tijdelijk wat moeilijker hebben, een handicap hebben of minder valide zijn. Merlinde heeft een echte hotelambiance en onderscheidt zich met haar warme, klassieke uitstraling van de andere accommodaties in Breda. Merlinde beschikt over horecapersoneel dat ervaring heeft met de specifieke wensen van onze doelgroep. Op deze manier kunnen u en uw gasten zorgeloos bij elkaar komen en het verlies van uw dierbare verwerken. In Merlinde is er altijd zorg op de achtergrond (niet zichtbaar) aanwezig.

Onze zalen

 • Dinerkamer

  Voor een kleine en besloten familiebijeenkomst kunt u terecht in de Dinerkamer. Hier kunt u in alle rust en privacy met uw gasten om de tafel. De inrichting is stijlvol klassiek en geschikt voor lunch, diner en condoleances tot 25 personen.

  Lunch/diner 20 personen
  Condoleance 25 personen

  €99,00*

 • Elusesalon

  Deze stijlvolle ruimte leent zich uitstekend voor samenkomsten tot 80 gasten. Maar ook intieme bijeenkomsten komen hier tot hun recht.

  Lunch/diner 60 personen
  Condoleance 80 personen

  €179,00*

 • Restaurant

  Er bestaat ook de mogelijkheid om uw condoleance in ons restaurant te laten plaatsvinden. Deze ruimte, met zijn verrassend plafond, beschikt over een aangrenzende rooksalon, een bar en een wijnkelder. De openslaande deuren naar onze sfeervolle patio maken dit restaurant een warme plaats voor uw samenzijn.

  Lunch/diner 80 personen
  Condoleance 120 personen

  €449,00*

* Wanneer u de zalen boekt vanaf 8 personen inclusief lunch of diner, dan wordt de zaalhuur u aangeboden.

Hotel Merlinde in aangesloten bij Stichting Nederlandse Herstellingsoorden en Zorghotels