ACTIVITEITEN2018-11-07T18:29:23+00:00

DE LEUKSTE ACTIVITEITEN IN HOTEL MERLINDE

BIJ MERLINDE HEBBEN WE ALTIJD WEL EEN LEUK EVENEMENT GEPLAND, VAN EEN GEZELLIGE HIGH TEA TOT SINTERKLAAS LUNCH OF KERST DINNER

25 NOVEMBER
SINTERKLAASMIDDAG BIJ HOTEL MERLINDE

Op 25 november tussen 11.00 – 14.00 uur logeren de Sint en zijn pieten bij Hotel Merlinde. Geniet van een fantastische sinterklaasmiddag en een heerlijk uitgebreid lunchbuffet.
Het programma voor de kinderen bestaat onder andere uit:
Pietenparcours onder begeleiding van de fysiotherapieten
Een rondje op paardje Amerigo om het hotel
Stoombootjes maken met de knutselpiet
Meet & Greet met de Sint én een leuk cadeau!

Inschrijven:
Het gehele programma (inclusief pannenkoekenlunch, activiteiten en cadeautje) kost €7,50 per kind. De ouders kunnen tijdens deze middag heerlijk uitgebreid lunchen van het buffet, de kosten hiervoor zijn € 15,- per persoon.

REGISTREER ONLINE

25 & 26 DECEMBER
KERST LUXE BUFFET & LIVE MUZIEK

Kom helemaal in de kerstsfeer bij Hotel Merlinde met een feestelijk, uitgebreid, luxe buffet én prachtige live gezongen kerstliedjes! Speciaal voor families met kinderen en grote groepen is dit buffet een echte aanrader! Om te beginnen kunt u kiezen uit vele lekkere warme en koude voorgerechten. Na het voorgerecht staan onze koks klaar om de lekkerste gerechten te serveren waar u bij staat, denk bijvoorbeeld aan een heerlijke hazenpeper. En als laatst, geniet u uitgebreid van het overheerlijke dessertbuffet, met onder andere tiramisu en ijstaart. Om helemaal in de kerstsfeer te komen, kan u de hele avond genieten van gezellige live muziek op de achtergrond. Uiteraard is er aan de kinderen ook gedacht; we hebben een gezellig kinderhoekje waar ze naar hartelust kunnen spelen, kleuren en lezen. Wij nodigen u uit om in Merlinde samen met uw geliefde, familie en/ of vrienden in ultieme kerstsferen te komen, waar zowel gastvrouwen, heren en de keukenbrigade klaarstaan om u culinair te verwennen.

Prijs €37,5€ p/p (excl. drank) – Kinderen tot 12 jaar €17,5€ (excl. drank)

RESERVEER ONLINE OF 076 751 3000

ZIN IN EEN LEUK UITJE IN BREDA?

ONTDEK DE LEUKSTE ACTIVITEITEN IN BREDA, BESTE BINNENSTAD VAN NEDERLAND

Breda, Beste Binnenstad van Nederland 2017-2019! We zijn trots dat we deze titel tot en met 2019 mogen voeren. En dat is niet voor niets want Breda is een gezellige, bruisende winkelstad, staat bol van de historische monumenten, musea en galerieën en je kunt er heerlijk uitgaan, al dan niet tijdens een van de vele evenementen. En dat alles met 4000 ha. natuur om de hoek waarin het zalig fietsen en wandelen is! Wat wil je nog meer?
Een sprankelende, gezellige Brabantse stad met een sfeervol, historisch stadshart. Het rijke verleden (Breda is Nassaustad bij uitstek!) en het bruisende heden gaan er naadloos in elkaar over. De stad is op Zoover uitgeroepen tot tweede beste stad voor een Nederlandse stedentrip en staat steevast in de top vijf van meest gastvrije steden van Nederland!
Kom trendy winkelen, bewonder de prachtige monumenten en proef de Brabantse gastvrijheid bij de vele tientallen cafés, restaurants en terrassen. Kom thuis in Breda!