ACTIVITEITEN2019-01-14T17:04:01+00:00

DE LEUKSTE ACTIVITEITEN IN HOTEL MERLINDE

BIJ MERLINDE HEBBEN WE ALTIJD WEL EEN LEUK EVENEMENT GEPLAND, VAN EEN GEZELLIGE HIGH TEA TOT SINTERKLAAS LUNCH OF KERST DINNER!

ZIN IN EEN LEUK UITJE IN BREDA?

ONTDEK DE LEUKSTE ACTIVITEITEN IN BREDA, BESTE BINNENSTAD VAN NEDERLAND

Breda, Beste Binnenstad van Nederland 2017-2019! We zijn trots dat we deze titel tot en met 2019 mogen voeren. En dat is niet voor niets want Breda is een gezellige, bruisende winkelstad, staat bol van de historische monumenten, musea en galerieën en je kunt er heerlijk uitgaan, al dan niet tijdens een van de vele evenementen. En dat alles met 4000 ha. natuur om de hoek waarin het zalig fietsen en wandelen is! Wat wil je nog meer?
Een sprankelende, gezellige Brabantse stad met een sfeervol, historisch stadshart. Het rijke verleden (Breda is Nassaustad bij uitstek!) en het bruisende heden gaan er naadloos in elkaar over. De stad is op Zoover uitgeroepen tot tweede beste stad voor een Nederlandse stedentrip en staat steevast in de top vijf van meest gastvrije steden van Nederland!
Kom trendy winkelen, bewonder de prachtige monumenten en proef de Brabantse gastvrijheid bij de vele tientallen cafés, restaurants en terrassen. Kom thuis in Breda!