BELANGRIJK NIEUWS OVER HOTEL MERLINDE

Hotel Merlinde biedt al 10 jaar het hoogste niveau van gastvrijheid aan haar zorggasten, reguliere hotelgasten (zakelijk en leisure), bistrobezoekers en afnemers van de vergaderfaciliteiten. Deze bijzondere combinatie van doelgroepen hebben elkaar altijd bijzonder goed weten aan te vullen.

Daar het zorgklimaat continue veranderd en daarmee ook de vergoedingen voor die zorgverblijven binnen een zorghotel én het hotel direct getroffen is door de coronacrisis is het inmiddels niet meer te dragen. Het luxe concept van Hotel Merlinde zal per 1 juli 2021 stoppen te bestaan en is daarna niet meer toegankelijk voor reguliere hotelgasten, bistrobezoekers en is niet meer te boeken voor vergaderingen. Hotel Merlinde gaat zich alleen nog focussen op kortdurende zorg aan cliënten met een ondersteunings- en zorgvraag.

HOTEL MERLINDE IS MOMENTEEL GESLOTEN VOOR REGULIERE HOTELGASTEN, OMDAT WIJ ONZE KWETSBARE ZORG-DOELGROEP WILLEN BESCHERMEN TEGEN HET VIRUS. ONS RESTAURANT EN ONZE VERGADERFACILITEITEN ZIJN MOMENTEEL OOK GESLOTEN.
Wilt u één van onze zorggasten bezoeken? Klik hier voor het bezoekregelement:

Bezoekersreglement

WELKOM BIJ HOTEL MERLINDE BREDA

BETAALBARE LUXE IN HET CHARMANTSTE HOTEL VAN BREDA

Als een historisch gebouw uit de 19de eeuw, een gastronomische hotspot en een ontspannende privé wellness, biedt Hotel Merlinde het hoogste niveau van gastvrijheid aan haar gasten, zowel toeristen als gasten met een zorgvraag. Dit charmante en luxe hotel vindt u in centrum Breda, de Parel van het Zuiden. Voor iedere gast zijn er mogelijkheden om heerlijk te ontspannen en tot rust te komen. Neem bijvoorbeeld een bezoekje aan onze privé wellness. Daarna neemt u plaats in de bistro of de patio bij mooi weer om te genieten van een heerlijke lunch en/of diner. Ook het lezen van een goed boek bij de open haard in één van onze salons staat garant voor ontspanning en optimaal genieten. Een verblijf in dit elegante decor zal u aangenaam verrassen. Gastvrijheid en hartelijkheid gaan hier hand in hand.

Venuez award
Hotelroom Breda

ACCOMODATIES

HOTELKAMERS & SUITES

Kom genieten in één van Hotel Merlinde’s 49 comfortabele en stijlvol ingerichte hotelkamers en suites.
De 49 hotelkamers zijn verdeeld over twee gebouwen, het historisch pand en het nieuwere gedeelte waar ook gasten met een zorgvraag verblijven.

Bekijk alle accomodaties
Hotel Merlinde

GASTRONOMIE

HEERLIJK DINEREN

U kunt genieten van dagverse producten en gezonde gerechten in het sfeervolle en stijlvolle Bistro Merlinde. De gezellige sfeer en het gastvrije team zorgen ervoor dat u optimaal en culinair kunt genieten. Onze gerechten zijn geïnspireerd op de Nederlandse, Franse en Italiaanse keuken die een ieder verrassen. De chef-kok en zijn team zorgen dat u niets tekort komt!

ONTDEK HET MENU
Hotel Merlinde

WELLNESS & SPA

HELEMAAL ONTSPANNEN

Ontspan volledig in de wellness van Hotel Merlinde, voorzien van een bubbelbad, saunacabine en een zonnebank. In deze kleine, privé wellness kan u volledig tot rust komen.

BEKIJK DE FACILITEITEN
Vergaderzaal Hotel Merlinde

ZAALVERHUUR

ZAKELIJK & FEESTELIJK

Laat uw gasten in totale zinsbegoocheling verkeren bij Hotel Merlinde: het perfecte decor voor elke vergadering, receptie, partij of banket. Geniet van een menukaart op maat, een gezellige, luxueuze sfeer en vijf multifunctionele salons en vergaderruimtes met een capaciteit tot 80 personen. De perfecte locatie voor uw zakelijke evenementen en recepties in Breda!

ZAALVERHUUR
Hotel Merlinde

HOTEL DAT ZORG DRAAGT

ZORG & HERSTEL NA OPERATIE

Hotel Merlinde biedt u de mogelijkheid om in alle rust, comfort en in een veilige omgeving te verblijven. Door ons unieke concept kunnen gasten genieten in een echte hotelambiance zonder geconfronteerd te worden met een ‘zorguitstraling’. Deze prettige en hartverwarmende omgeving draagt zichtbaar bij aan een bijzonder verblijf voor iedereen.

Bekijk het zorghotel

HOTEL FACILITEITEN & 360° TOUR

Hotel Merlinde