Kom helemaal in de kerstsfeer bij Hotel Merlinde met een feestelijk, uitgebreid, luxe buffet én prachtige live gezongen kerstliedjes! Geniet van een uitgebreid buffet met typische kerstgerechten en een verrassend dessertbuffet. Speciaal voor families met kinderen en grote groepen is dit buffet een echte aanrader!

Om te beginnen kunt u kiezen uit vele lekkere warme en koude voorgerechten. Na het voorgerecht staan onze koks klaar om de lekkerste gerechten te serveren waar u bij staat, denk bijvoorbeeld aan een heerlijke hazenpeper. En als laatst, geniet u uitgebreid van het overheerlijke dessertbuffet, met onder andere tiramisu en ijstaart.

Om helemaal in de kerstsfeer te komen, kan u de hele avond genieten van gezellige live muziek op de achtergrond. Uiteraard is er aan de kinderen ook gedacht; we hebben een gezellig kinderhoekje waar ze naar hartelust kunnen spelen, kleuren en lezen.

Wij nodigen u uit om in Merlinde samen met uw geliefde, familie en/ of vrienden in ultieme kerstsferen te komen, waar zowel gastvrouwen, heren en de keukenbrigade klaarstaan om u culinair te verwennen.

Prijs €37,5€ p/p (excl. drank) – Kinderen tot 12 jaar €17,5€ (excl. drank)

Contacteer ons  +31 (0) 76 751 3000|info@hotelmerlinde.nl