Afgelopen zaterdag heeft Hotel Merlinde als cadeautje aan medewerkers van Merlinde en Surplus een workshop Fotografie georganiseerd. Samen met fotograaf Hans van Artstudio23 Breda zijn we gaan wandelen in en rondom Merlinde om ‘anders’ te leren zien en kijken.

Het was enorm leerzaam en gezellig! Dit gaan we vaker doen!

We hebben een kleine selectie van de gemaakte foto’s en de wandeling bijgevoegd.

Wat is jouw favoriete foto?

Zoekt u ook een indoor fotoshoot locatie, dan bent u bij Hotel Merlinde Breda aan het juiste adres. In Nederland moet je altijd rekening houden met het weer, wat maakt dat een buiten fotoshoot niet altijd is weggelegd. Het historische pand uit 1883 met meerdere luxe salons is dan ook uitermate geschikt voor het maken van stijlvolle indoor foto’s. De ruimtes zijn volledig afsluitbaar, zodat discretie verzekerd is en u kan ook genieten van een lekker hapje of drankje in het restaurant of gezellige patio.

Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren voor meer informatie:  +31 (0) 76 751 3000 of per email info@hotelmerlinde.nl
Bekijk de fotoshoot locatie