Op 5 september mochten wij Jannie Meeuwisse en collega Barbara Rubbens met een enthousiaste club echtparen inchecken in ons hotel. Jannie heeft op burger initiatief sponsorgeld verzameld om mantelzorgers en bemantelden een uitje te kunnen bieden. Samen met haar collega, heeft Jannie een mooie vakantie kunnen organiseren voor hen.

Wij, als hotel, zijn enorm blij dat we hebben kunnen bijdragen aan een feestelijke vakantie voor deze gasten. Tevens vinden wij het enorm bijzonder dat Jannie dit zo op zich heeft genomen.

Wij hopen in de toekomst weer uitkomst te kunnen bieden voor Jannie (en/of collega’s) om mantelzorgers te ondersteunen en een echte vakantie te kunnen laten beleven, samen met de bemantelden. Bent u zelf mantelzorger en op zoek naar een mogelijkheid om de mantelzorg tijdelijk over te dragen, zodat u zelf even op kunt laden? Zou het niet heerlijk zijn als die zorg even uit handen genomen wordt, zodat u ook weer een keer tijd heeft voor uzelf of uw eigen familie. Hotel Merlinde biedt de mogelijkheid aan mantelzorgers om tijdelijke overname van de mantelzorg goed verzorgd te realiseren.

Op de foto een artikel wat verschenen is op het intranet van Surplus.

Mantelzorg Breda
Bekijk onze mantelzorg arrangementen